Η Εύβοια φημίζεται για τις αμμουδιές και τις όμορφες παραλίες της.  Παρακάτω σας προτείνουμε τις καλύτερες από αυτές, σε κοντινή απόσταση από το Karystos Muse.

Παραλία Κάβος
Παραλία Κάβος
Η παραλία Κάβος έχει ψιλή άμμο και βοτσαλάκι, με ρηχά και ζεστά νερά, ενώ βρίσκεται σε απόσταση λιγότερο από 10΄ με το αυτοκίνητο από την Κάρυστο. Με ομπρέλες, ξαπλώστρες, θαλάσσια σπορ και έναν καταπληκτικό βυθό για υποβρύχιες εξερευνήσεις, υπόσχεται ατέλειωτες ώρες διασκέδασης. Απόσταση 4.6 χλμ (9′ οδήγηση).
Παραλία Ποτάμι
Παραλία Ποτάμι
Μια λωρίδα μήκους ενός χιλιομέτρου από ψιλή άμμο και βοτσαλάκι, με δυο μεγάλους βράχους στις άκρες, συνθέτουν μια παραλία απίστευτης άγρια ομορφιάς. Το σκηνικό απογειώνει το ποτάμι, που, διασχίζοντας το δάσος με τις πλατανιές, εκβάλλει στην παραλία καλυμμένο με πλατανόφυλλα.
Αν και τα νερά είναι ρηχά στην αρχή, βαθαίνουν απότομα και έχουν ρεύματα, κάνοντας την παραλία όχι και τόσο κατάλληλη για παιδιά και άπειρους κολυμβητές, ενώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν έχει αέρα.
Η καντίνα και δυο ταβέρνες στις άκρες, θα ικανοποιήσουν την πείνα και τη δίψα μια όμορφης μέρας στην παραλία. Απόσταση 20.5 χλμ (40′ οδήγηση)
Παραλία Γιαννίτσι
Παραλία Γιαννίτσι
Όμορφη και ερημική, η παραλία Γιαννίτσι έχει ψιλή άμμο και βοτσαλάκι. Ένα beach bar προσφέρει τις απαραίτητες προμήθειες αλλά στο ομώνυμο χωριό, λίγα χιλιόμετρα μακριά μπορεί κανείς να βρει και γραφικά ταβερνάκια. Απόσταση 28 χλμ (38′ οδήγηση)
Παραλία Αγία Παρασκευή
Παραλία Αγία Παρασκευή
Η παραλία Αγία Παρασκευή έχει πολύχρωμα, γυαλιστερά βότσαλα και υπέροχα νερά, ενώ βρίσκεται σε έναν καταπληκτικό κόλπο 11 χλμ από την Κάρυστο. Οργανωμένη με beach bar, ομπρέλες και ξαπλώστρες, η παραλία είναι πολύ γνωστή για τα πάρτυ που οργανώνουν οι ντόπιοι. Με ψιλή άμμο και βοτσαλάκι, 11 χλμ (28' οδήγηση)
Ημερήσια εκδρομή με σκάφος
Ημερήσια εκδρομή με σκάφος
Η πλούσια ακτογραμμή στην Κάρυστο σχηματίζει αναρίθμητους κόλπους, κολπίσκους και παραλίες και ο καλύτερος τρόπος να τις ανακαλύψετε είναι μια ημερήσια εκδρομή με σκάφος. Ζητήστε μας να οργανώσουμε για εσάς μια εκδρομή με σκάφος στις παραλίες της Καρύστου, για να τις εξερευνήσετε μια προς μια και να ζήσετε μια υπέροχη εμπειρία.